Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FESTIVAL ALMA ORIENTAL

Dansa

  • FESTIVAL ALMA ORIENTAL
  • FESTIVAL ALMA ORIENTAL

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 17 de juliol 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 17 de jul.
18:00 h
Finalitzat
Imagina't dins la sala del teatre, amb un toc d'aroma oriental, la música... Un ambient tan íntim i acollidor que recorda als mítics... Llegir més

Imagina't dins la sala del teatre, amb un toc d'aroma oriental, la música... Un ambient tan íntim i acollidor que recorda als mítics racons d'Egipte.

Descobreix la dansa oriental i la seva màgia en un innovador festival com Alma Oriental, de la mà de l'Estel·la Tarridas al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. 

Alma Oriental és un viatge sensorial de ritmes musicals que sens dubte et deixarà una impressió duradera a la retina. Gaudiràs d'actuacions de Dansa del ventre, Flamenc àrab, Bollywood, Dansa Tribal i moltes més! Desperta l'energia i l'emoció que connecta a l'espectador amb l'artista.


Alma Oriental és un projecte flexible que està enfocat tant per a públic infantil, juvenil, adult i familiar, tinguin o no coneixements previs d'arts escèniques o de dansa.

Aquest espectacle està organitzat per Alma Oriental. 
Qualsevol informació la podeu demanar a: Estela 665 15 83 24

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!