Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DISSABTE

Música

  • Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DISSABTE
  • Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DISSABTE

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Cal Ninyo

De dissabte 4 de desembre 2021, 17:00 h a diumenge 5 de desembre 2021, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de des.
17:00 h
Finalitzat
La campanya de reis Cap Infant Sense Joguina és un projecte solidari que dedica cada any els seus esforços a gestionar, preparar i... Llegir més

La campanya de reis Cap Infant Sense Joguina és un projecte solidari que dedica cada any els seus esforços a gestionar, preparar i repartir regals entre aquelles famílies que més ho necessiten del municipi Sant Boi de Llobregat. Actualment, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys treballant per aquesta causa. Fins ara, la recaptació dels diners necessaris per a poder dur a terme la causa s’ha realitzat a través d’iniciatives presencials com la participació en curses i tornejos, col·laboracions i altres activitats.

 

L'any passat, degut a la situació provocada per la Covid-19, vam realitzar un concert en streaming, el benefici íntegre del qual es destinà a la mateixa campanya.

 

Davant els resultats de l’esdeveniment i la importància de la música com a eina d’unió entre les persones de diferents grups d’edat, hem decidit aprofitar de nou aquest tipus d’esdeveniment, però aquest any pretenem fer un concert presencial.


Fotografia de: Jordi Vinuesa (@vinuesa_jordi)