Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival de música FemPop

Música

  • Festival de música FemPop
  • Festival de música FemPop
  • Festival de música FemPop

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: CANVI! Sala Josep Brossa de la Patronal

De dissabte 6 de març 2021, 12:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 6 de març
12:00 h
Finalitzat
Torna FemPop (El Festival Que No Vol Existir) a Sant Quirze del Vallès per a una segona edició! Aquest festival s´enmarca dins del... Llegir més

Torna FemPop (El Festival Que No Vol Existir) a Sant Quirze del Vallès per a una segona edició! Aquest festival s´enmarca dins del Mes de les Dones de SQV i pretén alçar el puny contra la desigualtat de gènere en la indústria musical amb un festival que dóna tot el protagonisme a les dones, amb concerts de les fabuloses Tronco, Augusta i Grauwi + Marta Cascales.

ATENCIÓ: A causa de l'alt risc de pluja previst per dissabte 6 de març, el FemPop es trasllada a la Sala Josep Brossa de la Patronal a la mateixa hora, a les 12 h. Disculpeu les molèsties.

Programa:

Augusta:

https://youtu.be/EzPY_Ne0erw

Cada cançó d'aquesta jove cantant de Toulouse (França) demostra que els xiuxiuejos arriben molt més lluny que els crits. Les seves petites joies de indie-folk vénen xopades de saviesa i talent.

Grauwi + Marta Cascales:

https://youtu.be/tsn2Mk2Bwi0

Porten una proposta intimista i poètica amb cançons com a flocs de neu que cauen a càmera lenta. Serà un concert que demostrarà que la unió fa la força. I que quan soni la música, és millor quedar-se en silenci.

Tronco:

https://www.youtube.com/watch?v=KTOqRzItj7k

Tronco han arribat per a demostrar-nos que la vida pot ser meravellosa si la mantenim senzilla. El seu primer disc, editat per Elefant Records, és un deliciós homenatge a la joventut i la ingenuïtat. Prepara't per a un concert senzillament fabulós.

Preu de l´entrada: 2 €

L'import de les entrades es destinarà a l'Associació SEDOAC que lluita per la plena igualtat dels drets laborals, socials i civils de les treballadores de la llar

Es podran reservar un màxim de 4 entrades a la vegada.

Organitzador: Servei de Cultura. Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Espai: Sala Josep Brossa de la Patronal

Aforament limitat. Obrirem portes a les 11:40h.


Un Festival compromès

Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 2€, import que l’Ajuntament, per acord de la Mesa de Cultura, destinarà a l'Associació SEDOAC que lluita per la plena igualtat dels drets laborals, socials i civils de les treballadores de la llar, per dignificar el sector i millorar les seves condicions laborals. Les dones del servei domèstic, moltes d’elles companyes migrants, han estat un dels col•lectius que més s’ha exposat durant la pandèmia i que ha tingut menys reconeixement. Aquest col•lectiu fins i tot han patit unes dades d’exposició al virus de la Covid-19 similars a les que havien tingut les persones sanitàries. A més a més, moltes d'elles han perdut la feina i no tenen cap ingrés.  


Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.