Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival Pindoles - Teatre breu en espais vius

Teatre

  • Festival Pindoles - Teatre breu en espais vius

Ciutat: Hostalets de Pierola, Els

Lloc: Sala Teatre Casal Català

De dissabte 4 de juny 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de juny
19:00 h
Finalitzat
El dissabte 4 de juny, aquest cop a les 19h, arriben als Hostalets de Pierola tres obres de teatre breu i en espais inèdits del municipi.... Llegir més

El dissabte 4 de juny, aquest cop a les 19h, arriben als Hostalets de Pierola tres obres de teatre breu i en espais inèdits del municipi. Us proposem veure tres propostes diferents en un sol dia.

L’espectacle Píndoles consisteix d’un circuit itinerant compost de tres obres breus en tres espais singulars del municipi.

Les 3 obres escollides:

HOMENATGE

R.I.P.(Rest in Pis)

TOT INCLÒS

S’hi pot trobar comèdia, drama en cada una de les obres escollides. La combinació de tres gèneres o disciplines diferents permeten en una sola vetllada descobrir les possibilitats i varietat del teatre breu i professional.

Aquest cop tenim un aforament reduït pel format de la proposta. Es repartiran en tres grups que fan un recorregut circular per poder veure aquestes obres.


IMPORTANT: Es reserven entrades per poder comprar-les el mateix dia a taquilla 45 minuts abans de la funció si queden entrades