Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival TrèvoLH: "Intimagia" de Joaquin Matas

Culturals, Teatre

  • Festival TrèvoLH: "Intimagia" de Joaquin Matas

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De dijous 22 d’octubre 2020, 21:15 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 22 d’oct.
21:15 h
Finalitzat
Durant més d’una hora, Joaquín Matas desgranarà el millor del seu repertori, els seus millors efectes de màgia de prop, la seva gran especialitat.... Llegir més

Durant més d’una hora, Joaquín Matas desgranarà el millor del seu repertori, els seus millors efectes de màgia de prop, la seva gran especialitat. Només el mag, una taula i petits objectes per no perdre detall d’una màgia poderosa plena d’humor irreverent, ironia i la participació activa del públic.

Intimagia és a més un recorregut per alguns dels grans clàssics de la màgia i un tribut als mestres de Joaquín, sempre amb el seu toc personal.

Joaquín Matas és un gran professional que viu per i per a la màgia. És especialista en màgia d'escena i de prop, centrant-se en la participació activa dels seus espectadors i combinant harmònicament el millor il·lusionisme amb fortes dosis d'humor i ironia.

Entre altres reconeixements, Joaquín Matas va ser el guanyador del Congrés Nacional de 1995 en la categoria de Micromàgia.

Espectacle en castellà.
Edat recomanada a partir de 12 anys.

Per accedir a la funció és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.