MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

FESTIVALS ALTA SEGARRA: ANDREA MOTIS, JOAN CHAMORRO I JOSEP TRAVER

Concerts

  • FESTIVALS ALTA SEGARRA: ANDREA MOTIS, JOAN CHAMORRO I JOSEP TRAVER

Ciutat: Castellfollit de Riubregós

Lloc: Santa Maria del Priorat

De divendres 13 juliol 2018, 22:30 h a 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Encara que Andrea Motis només tingui 21 anys, la seva maduresa musical supera amb escreix l’expectativa dels seus anys. Va començar... Llegir més

Encara que Andrea Motis només tingui 21 anys, la seva maduresa musical supera amb escreix l’expectativa dels seus anys. Va començar a tocar la trompeta als set anys i tres anys després va començar a estudiar jazz a l’Escola Municipal de Música de Santa Andreu. I, tot i ser una adolescent, Joan Chamorro va reclutar-la Andrea perquè formés part de la seva banda.

Mentre seguia estudiant a l’escola va ser membre de la Sant Andreu Jazz Band durant nou anys, període en el qual va gravar vuit discos i va tocar en directe amb noms de la talla del trombonista Wycliffe Gordon, el saxofonista Jesse Davis, el clarinetista Bobby Gordon i el saxofonista Dick Oatts, entre d’altres.

Emotional Dance (Impulse!, 2017) és el títol del darrer disc d’aquesta jova promesa. Enregistrat a Nova York, aquest és el seu primer treball primer en solitari. La seva veu, però també la seva trompeta han girat arreu del món des que fou descoberta per Joan Chamorro amb qui, juntament amb Josep Traver, compartirà l’escenari dels Festivals Alta Segarra.