MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

FESTIVALS ALTA SEGARRA: ELS AMICS DE LES ARTS

Concerts

  • FESTIVALS ALTA SEGARRA: ELS AMICS DE LES ARTS

Ciutat: Calaf

Lloc: Carrer 1 de Maig

De dissabte 28 juliol 2018, 22:30 h a 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué, el quartet de moda faran parada als Festivals Alta Segarra... Llegir més
Format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué, el quartet de moda faran parada als Festivals Alta Segarra per presentar-nos Un estrany poder (Warner, 2017), el seu quart disc d’estudi.

Nascuts l’any 2005 a Barcelona, amb 13 anys de trajectòria a l’esquena, han creat himnes com  “Jean-Luc”, “Ja no ens passa” o “Louisiana o els camps de cotó”, entre els que ràpidament s’hi han afegit cançons més recents, com “Les coses”, “Un estrany poder” o “El seu gran hit”. Temes nous que ràpidament s’han afegit a la llista de hits corejats per una munió de seguidors que no fan més que crèixer. 

Juntament amb Bed&Breakfast, aquest últim disc s’ha convertit en el més aclamat de la banda. La crítica musical l’ha qualifficat com un pas endavant a la seva carrera musical. Un treball vigorós, més electrònic i contundent. Una evolució però, que no deixa de banda l’escència de Els Amics de les Arts i la seva complicitat a l’escenari.