MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

FESTIVALS ALTA SEGARRA: MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS

Concerts

  • FESTIVALS ALTA SEGARRA: MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS

Ciutat: Castellfollit de Riubregós

Lloc: Santa Maria del Priorat

De dissabte 14 juliol 2018, 22:30 h a 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Són un dels duets més preuats del moment: la veu d’aquesta cantant badalonina sumada a la guitarra del músic de la Ribera d’Ebre provoquen... Llegir més
Són un dels duets més preuats del moment: la veu d’aquesta cantant badalonina sumada a la guitarra del músic de la Ribera d’Ebre provoquen altes dosis d’electricitat musical. Recent Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, Verbena, escollit Millor Single Nacional per la revista Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out, aquest duet continua la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: creant cançons pròpies que s’incorporen al seu projecte de remescla de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica. 

El seu primer llarga durada es titula 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), en referència a la lletra d’una cançó inspirada en el que van trobar al fer l’aixecament d’una fossa de la Guerra Civil a La Pedraja (Burgos). El passat es reviu en el present amb un directe intens, amb himnes dels nostres temps com “La gent no s’adona del poder que té”, un tema basat en un poema de Joan Brossa. Un repertori que bascula sobre un concepte fonamental, la memòria, i un disc que parla d’allò que recordem i d’allò que ens volen fer oblidar.