MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

FESTIVALS ALTA SEGARRA: XARIM ARESTÉ

Concerts

  • FESTIVALS ALTA SEGARRA:  XARIM ARESTÉ

Ciutat: Calaf

Lloc: Carrer 1 de Maig

De divendres 27 juliol 2018, 22:30 h a 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Amb només 13 anys, Xarim Aresté va muntar la seva primera banda de punk a la qual van seguir algunes més. Tot just aterrat a Barcelona... Llegir més

Amb només 13 anys, Xarim Aresté va muntar la seva primera banda de punk a la qual van seguir algunes més. Tot just aterrat a Barcelona es va enrolar al projecte de rumba postmoderna Pantanito que compaginava amb el garatge de Monoxide Pills. Tota aquesta energia es va projectar en el seu primer gran projecte personal, Very Pomelo, banda amb la que va publicar tres discos de rock’n’roll. Després de la seva faceta més rockera acompanyant a projectes del tot diversos (com Maika Makovski, Sanjosex, Sopa de Cabra o Josele Santiago), ha iniciat una aventura solitària on el descobrim en una faceta de cantautor, sense l’aura rockera que mai l’abandona.


Polinèsies (Bankrobber, 2017) és el títol del seu disc més recent, el tercer de la seva trajectòria en solitari, un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. Aquest músic de Flix ha començat l’any recollint el Premi MIN de la Música Independent al millor disc de l’any en català. Amb l’anterior disc, La rosada també li van ploure els premis: l’Altaveu, el Cerverí i l’Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l’any.