Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FIDELIO amb Jonas Kaufmann

Cine

  • FIDELIO amb Jonas Kaufmann

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De divendres 8 de març 2019, 17:45 h a 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L'única òpera de Ludwig van Beethoven, Fidelio, va ser el punt culminant del Festival de Salzburg el 2015, un emocionant treball... Llegir més

L'única òpera de Ludwig van Beethoven, Fidelio, va ser el punt culminant del Festival de Salzburg el 2015, un emocionant treball que arriba ara a els cinemes.
Centrat en la figura de Leonore, qui allibera del seu empresonament al seu espòs Fidelio, és una òpera atemporalmente rellevant amb poderoses situacions plenes d'emoció amb punyents i angoixants súpliques de Leonore: "Qualsevol que siguis, vull rescatar-te. Per Déu! No hauries de ser una víctima! "
El director Claus Guth, reconegut per les seves profundes interpretacions operístiques, substitueix el diàleg parlat per amenaçadors sons, duplicant el paper de Leonore amb una cantant sorda. El resultat és una esplèndida, emotiva i nova representació d'aquesta obra mestra, que acaba amb el col·lapse del profundament traumatitzat personatge de Florestan, acompanyat per una exultant música.