Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Fili Busters de la Cia. Mortelo&Manzani (FITKAM 2022)

Teatre

  • Fili Busters de la Cia. Mortelo&Manzani (FITKAM 2022)
  • Fili Busters de la Cia. Mortelo&Manzani (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Amfiteatre de La Torreta

De diumenge 29 de maig 2022, 17:00 h a 17:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La nova i arriscada aventura en què Mortelo&Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l’escenari... Llegir més

La nova i arriscada aventura en què Mortelo&Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l’escenari a menys de deu metres de distància, en un evident homenatge als temeraris de tota la vida. Els últims reclutes de la prestigiosa “Fili Busters Daredevil Academy”.

Divertidíssima proposta de circ i pallasso, amb tècniques de circ (funambulisme) i amb un aparell únic! La creació i direcció recau sobre un dels artistes del circuit nacional de carrer més carismàtics, el malagueny David Morales (Capitán Maravilla), i en aliança amb la productora circense La Circoteca i el Festival Circada Sevilla.

Tots els públics.

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.