Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Fira Europea del Formatge - Ripoll

Altres

  • Fira  Europea del Formatge - Ripoll

Ciutat: Ripoll

Lloc: Església de Sant Pere

De dissabte 25 de setembre 2021, 11:00 h a diumenge 26 de setembre 2021, 17:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de set.
11:00 h
Finalitzat
12:30 h
Finalitzat
17:30 h
Finalitzat
19:30 h
Finalitzat
dg. 26 de set.
11:00 h
Finalitzat
12:30 h
Finalitzat
17:30 h
Finalitzat
Un espai per comprar i degustar formatges de reconegut prestigi mundial. Comptarem amb set sessions de degustacions amb diferents combinacions... Llegir més

Un espai per comprar i degustar formatges de reconegut prestigi mundial.

Comptarem amb set sessions de degustacions amb diferents combinacions de formatges .

TAST DE FORMATGES - 

Ds.25 set.- 11 h. RUTA 1

Ds.25 set. - 17:30 h. RUTA 2

Ds.25 set. - 19:30 h. RUTA 1

________________________

Du.26 set. - 11 h. RUTA 2

Du.26 set. - 17:30 RUTA 1 o 2 

Què inclou? * Sis tastets de formatges de la ruta 1 o 2, una beguda (aigua de Ribes o una copa de vi DO Empordà o cervesa Minera), 10% de descompte sobre els menús o plats especials als establiments adherits durant el cap de setmana de la Fira, 50% de descompte en l'entrada al Museu Etnogràfic (vàlid fins a final d’any) 15% de descompte en l' entrada al Conjunt Monàstic (vàlid fins a final d’any)

Temps estimat: 40 minuts

Preu: 10 €


VERMUT FORMATGER - 

Ds 25 set. - 12:30 h. RUTA 1

________________________

Du.26 set.- 12:30 h. RUTA 2

Què inclou? * Sis tastets de formatges de la ruta 1 o 2, una beguda (aigua de Ribes o una copa de vi DO Empordà o cervesa Minera),  un vermut Murcarols, una paperina de patates artesanes, 10% de descompte sobre els menús o plats especials als establiments adherits durant el cap de setmana de la Fira, 50% de descompte en l'entrada al Museu Etnogràfic (vàlid fins a final d’any) 15% de descompte en l' entrada al Conjunt Monàstic (vàlid fins a final d’any)

Temps estimat: 40 minuts

Preu: 12 €


RUTA 1 -

Formatgeria Palou - Pelut (formatge de cabra pasteuritzat) - Muuu beee - El Pilós (Formatge de llarga maduració elaborat amb llet crua de vaca) - Mas el Lladré - Coll Senyorit (llet de vaca pasteuritzada)- Aranburu – Idiazábal - Viejo Natural - S'Arangí - DOP Maó -Quesos Campoveja - ahumado campoveja (llet crua d’ovella de 8 mesos de maduració)


RUTA 2 - 

Formatges del Pujol Orra - Herbet MIC (llet de vaca ecològica pasteuritzada amb herbes d’Aromik) - Muuu beee - El Pilós (Formatge de llarga maduració elaborat amb llet crua de vaca) - Formatgeria Roura Soler - Formatge de vaca amb Minera (pasteuritzat i banyat amb Cervesa Minera) - Quesería Villaluenga del Rosario (formatge de cabra payoya) - Doña Francisca - Torta del Casar (llet crua d’ovella) - Queijos da Beira Baixa DOP - Amarelo (formatge d'ovella no pasteuritzat)


 IMPORTANT

* Horari d’entrada al recinte: 10 minuts abans de l’hora d’inici del tast: 

* L’accés a les degustacions serà només per a les persones que disposin d’una reserva prèvia. Els infants que no tinguin reserva però que vagin acompanyats de l'adult, no tindran seient però hi haurà un espai de joc adaptat per a ells.

* Es prega puntualitat en cada sessió.

* Apte per totes les edats. 

Programa de les activitats