Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FLAMENCO KITCHEN

Dansa, Música

  • FLAMENCO KITCHEN
  • FLAMENCO KITCHEN

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: dissabte 6 de maig 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 6 de maig
20:00 h
Finalitzat
Flamenco Kitchen recrea el món laboral d’un grup de dones que mostren en to tragicòmic les seves vivències durant les llargues jornades... Llegir més

Flamenco Kitchen recrea el món laboral d’un grup de dones que mostren en to tragicòmic les seves vivències durant les llargues jornades de treball a la cuina d’un restaurant. La precarietat i l’explotació formen part de l’univers d’aquestes dones que representen tantes treballadores a la nostra societat actual i que exerceixen la seva professió amb la màxima disposició i optimisme. En to de comèdia ens endinsem a la faula del nostre espectacle, on els seus protagonistes ens van desvetllant problemes quotidians que configuren la tràgica realitat del seu univers i la importància de la unitat per enfrontar-se a situacions inesperades.


Intèrpretació: Ana Salazar, Mª Ángeles Gabaldón, Hiniesta Cortés, María José León, Paco Iglesias

Cantant: Inma la Carbonera

Guitarrista: Paco Iglesias

Percussionista: Roberto Jaén

Direcció, Dramatúrgia, Moviment, Espai Escènic: Juana Casado


SALA GRAN

60 min.

CASTELLÀ

Anticipada: 12 €

Taquilla: 14 €