Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Fool de cors

Concerts, Música

  • Fool de cors

Ciutat: Terrassa

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

De diumenge 28 de novembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 28 de nov.
18:00 h
Finalitzat
- 28 de novembre a les 18h Fool de cors Fool of music Mariona Pallach, soprano German de la Riva, baríton Jordi Armengol, piano El... Llegir més

- 28 de novembre a les 18h

Fool de cors

Fool of music

Mariona Pallach, soprano

German de la Riva, baríton

Jordi Armengol, piano

El trio Fool of music mitjançant diàlegs, projeccions i cançons ens presenta un programa basat en un eix comú: la gran passió que els seus intèrprets tenen pel repertori de musicals i cançons en llengua catalana i pels compositors que les han creat.

El seu treball de recerca els va portar des de l'inici de la seva formació a comptar amb l'ajut i col·laboració d'alguns dels grans compositors de casa nostra com ara el Mestre Salvador Brotons, l'Arnau Tordera o el seu admirat Albert Guinovart, els quals al llarg dels anys han donar tot el seu suport a l'ensemble per seguir endavant fent música. Finalment l'espectacle esdevé un merescut homenatge musical a aquests grans artistes.

Preu:12€