Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Gastrorecup Sant Carles de la Ràpita

Gastronòmics

  • Gastrorecup Sant Carles de la Ràpita
  • Gastrorecup Sant Carles de la Ràpita

Ciutat: Sant Carles de la Ràpita

Lloc: Restaurant Albert Guzmán

De divendres 30 de setembre 2022, 20:00 h a 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 30 de set.
20:00 h
Finalitzat
Vine al sopar denúncia Gastrorecup del Restaurant Albert Guzmán. Un àpat que vol conscienciar sobre l’aprofitament alimentari i de... Llegir més

Vine al sopar denúncia Gastrorecup del Restaurant Albert Guzmán. Un àpat que vol conscienciar sobre l’aprofitament alimentari i de la injustificada quantitat d’aliments que es perden al llarg de la cadena alimentària.

El menú d’aquest sopar no es coneixerà fins el mateix moment de la celebració i s’elaborarà amb aliments recuperats, és a dir, en perfecte estat de consum però que anaven a ser descartats per motius estètics o bé per excedent de producció, entre d’altres.

El tret de sortida es donarà el dimarts 27, al Restaurant Semproniana de Barcelona, amb la xef Ada Parellada, i també es s'obriran reserves el dimecres 28 al Restaurant La Cava de Tàrrega, amb el xef Albert Marimón, el dijous 29 al Restaurant Can Xapes de Cornellà del Terri, amb el xef Lluc Quintana i per últim, el divendres 30 al Restaurant Albert Guzmán de Sant Carles de La Ràpita, amb el xef Albert Guzmán.


* Les begudes no van incloses en el preu del menú.