Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Gatzara Quartet

Música

  • Gatzara Quartet

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Teatre Pare Casals

De dissabte 21 de maig 2022, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 21 de maig
20:00 h
Finalitzat
La música Gnawa té les seves arrels al Marroc, l’imperi mandinga, Mali i altres països de l’Àfrica occidental, i va ser portada pels... Llegir més

La música Gnawa té les seves arrels al Marroc, l’imperi mandinga, Mali i altres països de l’Àfrica occidental, i va ser portada pels esclaus arribats al Marroc que van viatjar amb la seva herència musical i les seves creences, la barreja de les quals es va convertir en cerimònies de tràngol per a curar i sanar l’ànima. Gatzara Quartet incorpora tota aquesta tradició a les músiques d’herència africana que van germinar als Estats Units, el Jazz, el Funk, i el Groove en general, que són amanits amb les melodies de vents provinents de diversos llocs del món, i les lletres en Àrab enriquides amb les llengües ancestrals dels Fula, Bambra i Haussa.


WALID MAHMOUD

GORA CASADO

FELICIANO GARCIA ZECCHIN

XAVI BARBOT