Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Genitalmente Hablando

Culturals

  • Genitalmente Hablando

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 1 de desembre 2023, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El proper divendres 1 de desembre, l'Ateneu Santfeliuenc i el Casal de la Dona han organitzat un espectacle de teatre dins els actes... Llegir més

El proper divendres 1 de desembre, l'Ateneu Santfeliuenc i el Casal de la Dona han organitzat un espectacle de teatre dins els actes del 25N a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

Es tracta de l'obra GENITALMENTE HABLANDO  de la companyia Las Melodramáticas.

Obertura de portes 19:30 h
Inici espectacle 20 h

Hi haurà barra.

Es poden comprar entrades a taquilla.

Es pot pagar en efectiu o en targeta.


Aquí teniu la sinòpsi de l'obra que ha elaborat la companyia teatral:

"Som un grup de dones de diferents edats al voltant dels 50 que ens vam conèixer a través de les activitats del SIAD de Vilafranca del Penedés

Totes teníem històries amb un nexe en comú, d’una manera o altra havíem patit algun tipus de violència de gènere i per això vam congeniar tan bé perquè ens sentíem escoltades, recolzades i estimades.

¿Perquè GENITALMENTE HABLANDO? Aquí és on entro jo, Carolina en acció ja fa més de 14 anys que faig teatre i participo activament en diferents entitats, peró des de feia massa temps, tenia ganes de representar la meravellosa obra, “los monologos de la vagina” de Eve Ensler i per fi, vaig aconseguir la meva meta.

Després de representar diverses vegades l’obra, i de comprovar l’aceeptació, i sobretot l’èxit i constatar el talent que hi havia en les nostres “vagines” vaig decidir que era el moment del següent pas, el naixement de “GENITALMENTE HABLANDO” la meva òpera prima basada en anècdotes i vivències sobre temes relacionats amb el sexe, de totes nosaltres amb un toc d’humori i reivindicant sempre l’empoderament femení sent dones rialleres, dramàtiques, serioses però sempre nosaltres mateixes, nosaltres som “LAS MELODRAMATICAS"