MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

GILDA - cinema clàssic en VOSE

Cine

  • GILDA - cinema clàssic en VOSE
  • GILDA - cinema clàssic en VOSE

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: divendres 23 novembre 2018, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Gilda (1946) de Charles Vidor   Producció americana escrita per Marion Parsonnet, amb música de Hugo Friedhofer,... Llegir més

Gilda

(1946)

de Charles Vidor

 

Producció americana escrita per Marion Parsonnet, amb música de Hugo Friedhofer, fotografia de

Rudolph Maté (B&W), i interpretada per Rita Hayworth,  Glenn Ford,  George MacReady,  Joseph Calleia,  Steven Geray, Rosa Rey,  Joseph Sawyer,  Gerald Mohr,  Mark Roberts,  Ludwig Donath, Donald Douglas,  Lionel Royce i Saul Martell. Durada 110 minuts.

 

Sinopsi:  El jugador d'estar per casa Johnny Farrell (Glenn Ford) arriba a Buenos Aires, Argentina. Ballin Mundson (George Macready), el propietari d'un casino i persona indesitjable, el salva d'un pistoler, i el converteix en la seva mà dreta en el negoci que regenta. No obstant això, la relació entre els dos homes, que es basa en una mútua desconfiança i falta d'escrúpols, es ressent definitivament quan Mundson torna d'una absència, acompanyat de Gilda (Rita Hayworth), a qui ha conegut en el viatge i amb la qual s'ha casat. Farrell havia tingut anys enrere una relació amb aquesta dona, extremadament sensual i atractiva, però a la qual va acabar odiant. La nova relació entre Farrell i Gilda està plena d'emocions i reticències, de sentiments i de retrets, i es torna més estranya quan sobtadament Mundson desapareix.