Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

GIUSEPPE CONTINENZA & MAURIZIO DI FULVIO (Itàlia) Latin Jazz & Pop Songs

Música

  • GIUSEPPE CONTINENZA & MAURIZIO DI FULVIO (Itàlia) Latin Jazz & Pop Songs

Ciutat: Girona

Lloc: Casa de Cultura

De dijous 23 de juliol 2020, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 23 de jul.
20:00 h
Finalitzat
El programa del concert, mitjançant combinacions originals, presenta una elegant i atractiva interpretació de "choro brasileiro" i... Llegir més

El programa del concert, mitjançant combinacions originals, presenta una elegant i atractiva interpretació de "choro brasileiro" i "latin jazz" i alhora una execució eclèctica de "cançons pop". Elegància instrumental, equilibri tècnic i so. Les inconfusibles són les característiques predominants en el Duo, que s’hi celebra en els principals festivals europeus i nord-americans, que es produeix en intenses actuacions plenes de pathos.

Giuseppe Continenza es considerat com un dels millors guitarristes de jazz de Itàlia i Maurizio di Fulvio desenvolupa una amplia carrera com a concertista i compositor, barrejant elements de la clàssica i el jazz.

Un espectacular concert que no ens podem perdre!!!