Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

GOSPEL, BRESSOL DEL JAZZ

Música

  • GOSPEL, BRESSOL DEL JAZZ

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 17 d’octubre 2020, 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 17 d’oct.
21:00 h
Finalitzat
Amb Sabine van Waesberghe Trio“Deixa’t seduïr per una de les veus femenines més potents mentre viatgem del gospel al jazz!”Així... Llegir més

Amb Sabine van Waesberghe Trio

“Deixa’t seduïr per una de les veus femenines més potents mentre viatgem del gospel al jazz!”

Així serà el nostre viatge musical: pujarem al tren dels Espirituals Negres fent una parada al Gospel fins arribar a la nostra destinació final : El Jazz! Amb els seus ritmes sofisticats i melancòlics.
Acompanyeu-nos i... Bon viatge!


70 minuts
Preu: 8€
Veu: Sabine van Waesberghe
Piano: Jaume Vilaseca
Contrabaix: Dick Them


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!