Esdeveniment finalitzat

Gospelizing, The Gospel Viu Choir (19.30h)

Música

  • Gospelizing, The Gospel Viu Choir (19.30h)

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Carrer Progrés, 22, 08397

De dissabte 24 de març 2018, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
MÚSICAAl llarg d’una hora i mitja Gospelizing crea una fusió total i absoluta entre els músics i l’espectador. Melodies agosarades,... Llegir més

MÚSICA

Al llarg d’una hora i mitja Gospelizing crea una fusió total i absoluta entre els músics i l’espectador. Melodies agosarades, harmonies atrevides i contundents, noves tendències estètiques i ritmes colpidors fan que l’espectacle arribi, in crescendo i de forma extraordinàriament natural i espontània, a tots els públics.

Un gòspel innovador, trencador, divers, vital i atractiu.

Un cúmul d’emocions a flor de pell, una seqüència musical en què l’espectador forma part de l’espectacle amb una dinàmica intensament participativa i tremendament contemporània: gòspel del segle XXI, pur gòspel!

Durada: 90 minuts

Cor i solistes: The Gospel Viu Choir

Músics: Joan Carles Dulsat (bateria), Bernat Guàrdia (baix), Francesc Ubanell (guitarra), Xavier Dotras (teclats) i Àlex Carbonell (hammond)

Idea, producció i direcció: Moisès Sala

Amb la compra de l’entrada us podreu inscriure al taller de gòspel que Moisès Sala impartirà a l’Espai Sara Llorens (antiga biblioteca) de les 11.00 a les 14.00 hores del mateix dissabte 24 de març. Inscripcions a Can Comas per estricte ordre d’arribada (80 places). Només una inscripció per entrada (que caldrà presentar).