Grabu presenta "Blast"

Concerts

  • Grabu presenta "Blast"
  • Grabu presenta "Blast"
  • Grabu presenta "Blast"

Ciutat: Ametlla del Vallès, L'

Lloc: Edifici de les Voltes - Can Camp

De dissabte 10 de juny 2023, 18:00 h a 19:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Grabu, l’aposta emergent d’aquest Cicle de Jazz, és el nou projecte d’Arnau Grabolosa, jove músic i compositor català de 21 anys. En... Llegir més

Grabu, l’aposta emergent d’aquest Cicle de Jazz, és el nou projecte d’Arnau Grabolosa, jove músic i compositor català de 21 anys. En format trio, combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana, expressant el seu imaginari purament instrumental a través composicions que viatgen a partir de la improvisació. Amb aquesta filosofia, Grabu vindrà a presentar Blast (U98), el seu EP de debut on cada concert és una sessió de LiveSession i loops.

Grabu ha actuat en escenaris diversos com el Jamboree, la FIM Vila-seca, el Festival Stenes, el Festival Jardins de Pedralbes, la Casa de la Cultura de Girona o l’Heliogàbal.

Porta una llarga carrera en el món de la música. És el director del Festival Mússol, un festival solidari que recapta fons per a la investigació del càncer, on ja hi han passat en les seves tres primeres edicions més de 25 artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham, Miki Núñez, Judit Neddermann, Sr.Chen o Vic Mirallas entre moltes altres. També és músic d’altres bandes com Júlia Blum, Agnès Algueró o Edu Requejo, combinant les respectives gires amb els estudis superiors al Taller de Músics en producció i gestió. 

Grabu: teclats i sintetitzadors

Sara Oliver: bateria

Pau Albir: saxofon