Finalitzat

Grabu presenta "Blast"

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Escola Els Cingles, l'Ametlla del Vallès

De 10-06-2023 20:00 a 10-06-2023 21:15

Categories: Concerts

Grabu, l’aposta emergent d’aquest Cicle de Jazz, és el nou projecte d’Arnau Grabolosa, jove músic i compositor català de 21 anys. En... Llegir més

Grabu, l’aposta emergent d’aquest Cicle de Jazz, és el nou projecte d’Arnau Grabolosa, jove músic i compositor català de 21 anys. En format trio, combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana, expressant el seu imaginari purament instrumental a través composicions que viatgen a partir de la improvisació. Amb aquesta filosofia, Grabu vindrà a presentar Blast (U98), el seu EP de debut on cada concert és una sessió de LiveSession i loops.

Grabu ha actuat en escenaris diversos com el Jamboree, la FIM Vila-seca, el Festival Stenes, el Festival Jardins de Pedralbes, la Casa de la Cultura de Girona o l’Heliogàbal.

Porta una llarga carrera en el món de la música. És el director del Festival Mússol, un festival solidari que recapta fons per a la investigació del càncer, on ja hi han passat en les seves tres primeres edicions més de 25 artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham, Miki Núñez, Judit Neddermann, Sr.Chen o Vic Mirallas entre moltes altres. També és músic d’altres bandes com Júlia Blum, Agnès Algueró o Edu Requejo, combinant les respectives gires amb els estudis superiors al Taller de Músics en producció i gestió. 

Grabu: teclats i sintetitzadors

Sara Oliver: bateria

Pau Albir: saxofon

Les inscripcions estan tancades.