Esdeveniment finalitzat

Gran Concert Líric de la soprano Montserrat Martí Caballé

Concerts, Música

  • Gran Concert Líric de la soprano Montserrat Martí Caballé
  • Gran Concert Líric de la soprano Montserrat Martí Caballé
  • Gran Concert Líric de la soprano Montserrat Martí Caballé
Exhaurides

Ciutat: Terrassa

Lloc: Passatge Ernest Lluch, 1

De dissabte 26 d’octubre 2019, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 d’oct.
20:00 h
Esdeveniment finalitzat
GRAN CONCERT LÍRICMONTSERRAT MARTÍ CABALLÉ, sopranoLuís Santana, barítonPianista per determinarObres de Donizetti, Rossini, Mozart,... Llegir més

GRAN CONCERT LÍRIC
MONTSERRAT MARTÍ CABALLÉ, soprano
Luís Santana, baríton
Pianista per determinar

Obres de Donizetti, Rossini, Mozart, Verdi, Obradors, Falla, Moreno-Torroba entre d’altres.

En la present temporada tindrem l'oportunitat de comptar per primer cop a Terrassa amb la reconeguda soprano Montserrat Martí Caballé, acompanyada del bariton Luís Santana. En aquesta ocasió ens convidaran a reviure algunes de les escenes líriques mes espectaculars de la lírica universal.

MONTSERRAT MARTÍ CABALLÉ
Va realitzar el seu debut operístic a la Staatsoper de Hamburg i al GranTeatre del Liceu de Barcelona. Ha cantat arreu d'Europa a la Deutsche Opera de Berlín, Alte Oper de Frankfurt, Musikhalle de Hamburg, Musikverein de Viena, Salle Gaveau de Paris, Festival Internacional de Música Castell de Peralada, Palau de la Música Catalana, Teatre Real de Madrid, Teatre Bolshoi de Moscou,Teatre Maryinsky (Kirov) de Sant Petersburg, Gran Sala del Conservatori Txaikovski de Moscou, Festival de Pasqua de Roma, Royal Albert Hall de Londres, Deutsche Oper Berlin, Philharmonie de Colònia, Festival de Música de Peralada, Festival de Taormina i a l’Òpera de Tesaliniki. Ha cantat amb importants formacions orquestrals com ara la Filarmonica de Colònia, la Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de Munic, la Musikhalle de Hamburg, sota la direcció de grans mestres com Sir Neville Marriner o Zubin Mehta. Ha enregistrat per les companyies BMG (RCA) i Warners.

Luís Santana
Baríton especialista en Rossini i cançó de cambra ha interpretat diversos rols d'òpera i ha actuat a algunes de les millors sales de concert i teatres d'Espanya i a Europa a ciutats com París, Viena, Lisboa, Kíev, Lviv, Donetks, Odessa, Londres, Moscou, Soa, Bucarest, Frankfurt, Berlín.Roma, Milà, Nàpols, Pescara, Torino, Catània, Com, Parma, Bologna, Modena, Toulon. Han escrit per la seva veu compositors de la talla d’Antón García Abril, Cristobal Hal ter, Miquel Ortega, Miquel Manzano, Juan Durán, Javier Centeno, Santiago Baez, David Rivas i un llarg etc.

Hi col•labora Òpera Terrassa