Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

GRAN RESERVA. Rhum & Cia. Divertidíssim espectacle de pallassos molt gamberros

Música, Teatre

  • GRAN RESERVA. Rhum & Cia. Divertidíssim espectacle de pallassos molt gamberros
  • GRAN RESERVA. Rhum & Cia. Divertidíssim espectacle de pallassos molt gamberros
  • GRAN RESERVA. Rhum & Cia. Divertidíssim espectacle de pallassos molt gamberros

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De dissabte 24 de setembre 2022, 21:30 h a 22:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 24 de set.
21:30 h
Finalitzat
Rhum & Cia té el plaer gustatiu de presentar GRAN RESERVA, un maridatge d’humor hilarant fruït de les millors collites dels darrers... Llegir més

Rhum & Cia té el plaer gustatiu de presentar GRAN RESERVA, un maridatge d’humor hilarant fruït de les millors collites dels darrers anys. Divertidíssim espectacle de pallassos molt gamberros

GRAN RESERVA Una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic on hi trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou.

Un maridatge d’humor hilarant fruit de les millors collites dels darrers anys, servit per un equip de sommeliers esvalotats (els reconeixereu pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec).

Rhum & Cia tenen la beguda més poderosa per a la felicitat, un espectacle per als gourmets més exigents. Un brindis pels pallassos!

Rhum & Cia

Aquesta companyia “inestable” de pallassos s’ha acabat convertint en un fenòmen teatral que ha fet 4 espectacles en només 6 anys, i ha aconseguit un gran èxit de públic i crítica. Un repòquer d’artistes que saben com seduir un públic que acabarà fascinat amb les surrealistes històries que passaran a la carismàtica pista, i que han produït alguns dels espectacles més divertits i terapèutics vistos en els últims anys als escenaris catalans.

Rhum&Cia va iniciar la seva trajectòria el 2014 amb Rhum i l’han seguit Rhümia al 2016, Rhumans al 2018 i Gran reserva 2020. Fins a finals de 2019 han visitat més de 65 teatres (20 fora del territori català), han fet 225 representacions que han estat vistes per més de 50.000 espectadors. Han estat presents en 3 ocasions al Festival Grec de Barcelona i han fet un total de 5 temporades al Teatre Lliure.


Fitxa artística

Autoria i Direcció: Rhum & Cia

Intèrprets: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini i Piero Steiner.

Direcció musical: Pep Pascual

Composició musical: Pep Pascual i Mauro Paganini

Escenografia: Rhum & Cia

Direcció tècnica: Xavi Xipell “Xipi”

Regidoria: Lluc Armengol

Disseny d’il·luminació: Quico Gutiérrez / Alfons Mas

Disseny de so: Marc Santa

Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events)

Fotos: © David Ruano © Pep Gol © Martí E. Berenguer © Josep Guindo © Pablo Agudo

Disseny d’imatge: Maria Picassó

Producció: Velvet Events i Grec Festival de Barcelona

Col·laboradors: Teatre Zorrilla de Badalona, Teatre Joventut de L’Hospitalet, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Principal de Vilanova, Cirvianum de Torelló, Fàbrica Vella de Sallent i Teatre Monumental de Mataró.