Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Gretel & Hansel. Un conte que fa olor de xocolata.

Teatre

  • Gretel & Hansel. Un conte que fa olor de xocolata.
  • Gretel & Hansel. Un conte que fa olor de xocolata.
  • Gretel & Hansel. Un conte que fa olor de xocolata.

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: SALA JOSEP BROSSA DE LA PATRONAL

De diumenge 26 de gener 2020, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Dos comediants evoquen els paisatges dels contes mitjançant la paraula, la utilització d’objectes quotidians i d’instruments musicals,... Llegir més

Dos comediants evoquen els paisatges dels contes mitjançant la paraula, la utilització d’objectes quotidians i d’instruments musicals, creant un bosc de somni, transformant l’espai escènic i transportant-nos al cor màgic i fantàstic dels contes.

Un conte per veure, escoltar i olorar. Objectes quotidians que recreen l’espai escènic, projeccions que apareixen màgicament per dibuixar- nos la lluna, el bosc, una casa sorprenent… la proximitat i la calidesa de les paraules explicades a cau d’orella, l’encant de les músiques i els efectes fets amb instruments i objectes rudimentaris, L’agradable, dolça i enigmàtica olor a xocolata que, igual que als nostres joves protagonistes, sorprendrà al públic durant la funció.

Els sentits posats al servei d’una història, els sentits per explicar de prop…