Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat

Culturals

  • Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat
  • Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat
  • Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat

Ciutat: Reus

Lloc: Reus c/ample 6

De dimarts 21 d’abril 2020, 18:36 h a diumenge 31 de maig 2020, 15:04 h

Veure descripció de l'esdeveniment
A Còdol Educació ens dediquem a crear projectes culturals i educatius. Com sabeu, la situació és francament delicada, també, en el... Llegir més

A Còdol Educació ens dediquem a crear projectes culturals i educatius. Com sabeu, la situació és francament delicada, també, en el nostre sector... I hem pensat que aquest St Jordi ens pots donar un cop de mà encarregant-nos el LLIBRE-GUIA REUS DE LA MÀ DELS INFANTS.

El vam fer amb 700 nens i nenes, descobrint i dibuixant el patrimoni de la ciutat de Reus. És ple d'històries i curiositats i inclou un regal, un mapa-joc amb adhesius per passar-hi una bona estona!

Per nosaltres seria una ajuda i un estímul que ens el demanéssis per aquest #SantJordiConfinat amb un preu especial! Trobaràs diferents opcions:
- 1 guia amb descompte + 1 VAL per una experiència Còdol = 30€
- 1 guia preu especial = 20€
- 2 guies amb descompte = 35€
- 1 val per una experiència Còdol = 10€

Quan facis la comanda ens posarem en contacte amb tu  per concretar l'entrega de la guia i de quina experiència cultural t'agradria gaudir quan això s'acabi!

I com diu l'enyorat Carles Capdevila en el pròleg del llibre: "Aquest projecte és, a més, present en estat pur. Perquè el nou món que ja ha vingut és el de la col·laboració, de l'horitzontalitat. El de fer les coses entre tots...".

AquestAbrilGràcies1000!

> Si tens dubtes ens pots trobar a [email protected] o 647619726