MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

GUILLEM ROMA / FOLK

Concerts, Culturals, Música

  • GUILLEM ROMA / FOLK

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 3 agost 2018, 23:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
GUILLEM ROMA / FOLK DIVENDRES – 03/08 22.00 h / Far de Calella / 8 € Connexions   La música ens connecta amb nosaltres mateixos,... Llegir més

GUILLEM ROMA / FOLK

DIVENDRES – 03/08

22.00 h / Far de Calella / 8 €

Connexions

 

La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i amb el més enllà i això és el que passa en els concerts i les cançons de Guillem Roma. L’artista osonenc no para de recollir els fruits, d’escampar el bon rotllo i la frescor que desprèn la seva música. Una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb força emergent de les coses lliures i fent camí amb veu pròpia. Des de les influències de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis conviuen amb elegància amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiu que ens fa viatjar per la màgia d’aquest món.

 

Guillem Roma ens visita al Nec amb la banda al complet, on podrem gaudir de la seva riquesa musical, poesia, naturalitat i, sobretot, connexió, que és el que desprèn la seva música, com una brisa d’aire fresc i ens regala l’essència més natural i original per connectar-nos amb la música i la seva màgia.