Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

HERMANOS CUBERO al Festival Altaveu

Concerts, Culturals

  • HERMANOS CUBERO al Festival Altaveu

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Jardins de l'Ateneu Santboià

De dissabte 11 de setembre 2021, 21:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de set.
21:30 h
Finalitzat
HERMANOS CUBEROAmb l’últim (i doble) disc d’Enrique i Roberto Ruiz Cubero podem comprovar com la música pot ser tradicional i moderna,... Llegir més

HERMANOS CUBERO

Amb l’últim (i doble) disc d’Enrique i Roberto Ruiz Cubero podem comprovar com la música pot ser tradicional i moderna, cap endins i cap enfora, conservadora i canviant, per reivindicar i celebrar… Els Hermanos Cubero són un dels grups més lliurepensadors de la música espanyola i no deixen a ningú indiferent. 


  • Escenari Jardins de l’Ateneu Santboià
  • Accés al recinte per Carrer Agramunt, 13. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 21.15h
  • Inici actuació: 21.30h
  • Fi de l'actuació: 22.30h

* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

*Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/