Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Herois

Cine

  • Herois
  • Herois
  • Herois

Ciutat: Olesa de Montserrat

Lloc: El Casal Cultural d'Olesa

Inici: diumenge 25 d’abril 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 25 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarellotge... Llegir més

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, tot i la seva oposada forma de viure, connectarà i acabarà recordant l’època més mítica i emotiva de la seva infància: l’últim estiu que va passar amb la seva colla. Rememoraran així qui eren de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es van sentir herois, lluitant per guanyar aquella cabanya màgica que havia de concedir-los-hi tots els desitjos.

Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i, finalment, hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut entre ell i la noia.


Preu de 3€ per col·lectius especials:

Carnet de biblioteques públiques

Majors de 65 anys

Joves fins a 30 anys

Acompanyant soci AMIC

Targeta de discapacitat


Esdeveniment en col·laboració amb iniciativa Filmoxarxa de la Filmoteca de Catlaunya i la Federació Catalana de Cineclubs