Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Històries de les meves veïnes

Teatre

  • Històries de les meves veïnes

Ciutat: Ametlla del Vallès, L'

Lloc: L'Ametlla del Vallès

De diumenge 3 d’octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 3 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
Visc al 1r 1a d'un edifici de 19 llars, amb 19 focs que s'han de protegir, amb 19 habitacles plens de vida amb 19 finesters que et... Llegir més

Visc al 1r 1a d'un edifici de 19 llars, amb 19 focs que s'han de protegir, amb 19 habitacles plens de vida amb 19 finesters que et permeten veure fotografies del que passa dins. Observo el meu edifici. Em fixo en el que veig, en el que sento, el que intueixo i, aleshores... La història es repeteix.

Històries de les meves veïnes són històries en veu de dona, des d'una perspectiva femenina i amb la visió des de diferents angles i punts de vista. Són històries que necessiten ser explicades.

-----

Anna Roca (adaptació i actriu). Meritxell Yanes (adaptació i direcció). Andrea Zayas (música), Lluís Nadal (disseny i construcció espai escènic), August Viladomat (disseny il·luminació i so), Judith Torres (disseny vestuari i atrezzo), Laura Garcia Roca (fotografia), Alba Vázquez (vídeo).