Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà

Familiar, Teatre

  • Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà
  • Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De dissabte 26 de març 2022, 18:00 h a 18:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Histriònic és una companyia de teatre que, fruit de la constant crisi que viu el món cultural, es troba immersa en una situació molt... Llegir més

Histriònic és una companyia de teatre que, fruit de la constant crisi que viu el món cultural, es troba immersa en una situació molt delicada. La directora de la companyia, degut a la fugida dels actors i de les actrius i en un intent desesperat de superar aquesta situació, es veu obligada a incorporar a l’equip artístic, el xofer i l’encarregat de l’attrezzo de la companyia. Dos personatges molt singulars, amb un estil interpretatiu molt particular, que provocaran que el públic es diverteixi i que la directora de la companyia acabi totalment desesperada.

Espectacle familiar recomanat per públic major de 3 anys amb acompanyant/s adult/a/s/es. 

Espectacte creat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, amb la cessió de l'Espai Cultural Montbarri per a la seva residència artística.