Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

HITCHCOCK, LA COMÈDIA

Teatre

  • HITCHCOCK, LA COMÈDIA
  • HITCHCOCK, LA COMÈDIA
  • HITCHCOCK, LA COMÈDIA

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De dissabte 25 de maig 2024, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de maig
20:00 h
Finalitzat
Hitchcock la comèdia, amb Mònica Pérez i Jordi Rios, coneguts per formar part de l’equip de Polònia i Crakòvia. Hitchock la comèdia,... Llegir més

Hitchcock la comèdia, amb Mònica Pérez i Jordi Rios, coneguts per formar part de l’equip de Polònia i Crakòvia.

Hitchock la comèdia, és un homenatge a les pel·lícules i a les sèries d’Alfred Hitchcock, ple de referències dels seus clàssics. El conjunt de diferents trames i casos dels seus thrillers, es converteix en una comèdia d’embolic, un Vodevil en blanc i negre amb un llenguatge absurd i divertit.

L’Isidre treballa a un cinema on es projecta l’anunci de “McGuffin, XIII Festival de curts d’intriga”.

En aquesta mateixa pantalla se li apareix el mestre del suspens i li proposa que es presenti al concurs de curtmetratges, al que ell mateix l’ajudarà a dur a terme.

Dirigits per l’Alfred Hitchcock, l’Isidro i la seva novia Lili (encara que ella no el pot veure) gravaran un curt, utilizant l’antiga tècnica dels seus films.

Tot es farà a un sol estudi, dins el cinema on ell treballa; tot, excepte trobar uns actors famosos que en cinema es denominen els “cameos”, que li donaran un toc de distinció al curtmetratge, i que està clar que hauran de sortir a buscar-los i inventar-se els motius més absurds per aconseguir la seva interpretació.