Esdeveniment finalitzat

Hor ch'e tempo... El barroc musical a les Corts Europees Terrassa 2019

Concerts

  • Hor ch'e tempo... El barroc musical a les Corts Europees Terrassa 2019
Exhaurides

Ciutat: Terrassa

Lloc: Terrrassa

De dijous 25 de juliol 2019, 20:30 h a dimarts 30 de juliol 2019, 20:31 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 25 de jul.
20:30 h
Esdeveniment finalitzat
hor ch'è tempo...El barroc musical a les Corts EuropeesSusanna Crespo, soprano i Silvia Manfré, organista Dijous 25 de... Llegir més

hor ch'è tempo...

El barroc musical a les Corts Europees

Susanna Crespo, soprano i Silvia Manfré, organista

Dijous 25 de juliol 20.30 h

SUSANNA CRESPO HELD

Neix a Donaueschingen (Alemanya). Es forma musicalment al Conservatori Superior de València. Rep consells de Carme Bustamante a Barcelona i es diploma brillantment a l'Istituto di Musica Antica della Civica Scuola di Milano, gràcies a una beca del Ministeri de Cultura d’Espanya. Continua la seva formació amb Anatoli Goussev.

Ha participat a nombrosos festivals nacionals i internacionals i habitualment és dirigida per músics de reconegut prestigi entre els quals destaquen Jordi Savall, Gabriel Garrido i Ottavio Dantone. Col·labora com a solista amb diversos grups de música antiga i nombroses orquestres com ara I Pomeriggi Musicali di Milano, Florilegium, Il Suonar Parlante, Orquestra Barroca Catalana, Ensemble Armoniosa entre d’altres. Paral·lelament interpreta música del període romàntic, així com misses i oratoris de Haydn, Mozart, Rossini, Mendelssohn i Schubert amb diverses orquestres catalanes e italianes.

Efectua enregistraments radiofònics per RNE, Radio France, Rai, WDR, i per a televisions com TV3, TVE i Antenne 2.

SILVA MANFRÉ

Ha estudiat al Conservatori de Verona i a la Universitat per la Música i les Arts de l’Espectacle de Viena, Áustria (Aula d’orgue de Michael Radulescu). Ha fet classes d'interpretació històrica amb Gaston Litaize, Guy Bovet, Harald Vogel, Bernard Brauchli, Esteban Elizondo, Lorenzo Ghielmi i Paolo Crivellaro. És llincenciada en musicologia per la Scuola di Paleografia e Filologia musicale de Cremona, Itàlia. Ha realitzat concerts a diferents cicles musicals internacionals entre els quals destaquen el Festival Antegnati Bellinzona, Festival Mozart Rovereto a Itàlia, Asiago Festival Internazionale, Festival Musica Antica a Magnano, Festival “Monteverdi ai Frari” a Venezia, Festival Serassi, “Orgelkonzerte” de Jeunesse e ORF-Ö1 a Viena, “Music for a while. Alte Musik in Bludenz” i “Festwochen im Strudengau” a Àustria, Rassegna organistica Valmaggese a Suïssa, també a Slovenia, República Txeca, Hungria, Espanya i al Principat d’Andorra. Desde l’any 2018 és professora d’orgue i baix continu als cursos del Festival Musica Antica Magnano de Biella a Itàlia.

Ha estat organista de la Capella Musicale de la Catedral de Padova i, enguany ho és de l’Església de Sta, Thekla a Viena