Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

IAIA

Teatre

  • IAIA
  • IAIA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Escenari del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: divendres 24 de febrer 2023, 19:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 24 de febr.
19:00 h
Finalitzat
21:00 h
Finalitzat
Com van viure les iaies quan eren joves? Què feien? Com era el seu dia a dia? Iaia és un obra de teatre on el públic entrarà al menjador... Llegir més

Com van viure les iaies quan eren joves? Què feien? Com era el seu dia a dia? Iaia és un obra de teatre on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada. Aquest nou mitjà, per a elles totalment desconegut, va obrir una finestra virtual a la intimitat, a la sinceritat. Com si d’un confessionari transgeneracional es tractés, els néts i nétes van poder redescobrir la seva biografia amb detalls, matisos i incògnites de les que no havien sentit a parlar mai. Un espectacle on conviuen passat i present per conèixer i entendre la història.


Direcció: Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso

Dramatúrgia: Ferran Echegaray i Verónica Navas

Interpretació: Mireia Illamola, Pino Steiner i Jordi Font Alonso


ESCENARI SALA GRAN

60 min.

CATALÀ

Anticipada: 10 €

Taquilla: 12 €