Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ignasi Terraza - Imaginant Miró

Concerts, Música

  • Ignasi Terraza - Imaginant Miró
  • Ignasi Terraza - Imaginant Miró

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 30 de novembre 2018, 21:30 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 30 de nov.
21:30 h
Finalitzat
Ignasi terraza TrioIgnasi Terraza, piano Horacio Fumero, contrabaixista Esteve Pi, bateria Imaginant Miró és el nou espectacle... Llegir més

Ignasi terraza Trio

  • Ignasi Terraza, piano

  • Horacio Fumero, contrabaixista

  • Esteve Pi, bateria

Imaginant Miró és el nou espectacle d'Ignasi Terraza Trio, on el JAZZ i la PINTURA es donen la mà en una sèrie de peces inspirades en els quadres del pintor Joan Miró compostes per Ignasi Terraza i interpretades pel seu trio. L'espectacle transcorre en una sala a la penombra. On abans de cada tema musical, una veu en off ens descriu de forma poètica i suggerent un quadre de Miró, obra de la historiadora de l'art Carlota Polo, i tot seguit,el trio inicia la peça que el quadre els ha inspirat. La suite inclou 8 peces molt variades inspirades en pintures representatives de diferents estils i èpoques de Miró.

Imaginant Miró proposa a l'espectador que faci de pintor, imaginant el quadre a escoltar la seva descripció, i que a continuació, deixi volar la imaginació perquè aquestes imatges es transformin i prenguin vida escoltant la música de Terrassa. El procés creatiu inclou el contrapunt que ofereixen les imatges del vídeo artista David Cid que a través del contrast de llum i foscor, ens proposa un diàleg entre imaginació i realitat.