IMPRO SIDE STORY

Teatre

  • IMPRO SIDE STORY

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: diumenge 21 de març 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El Círcol presenta IMPRO SIDE STORY, el show de “IMPRO” sense guió ...ni partitura  on res està assajat  ni pactat. Ni els actors,... Llegir més

El Círcol presenta IMPRO SIDE STORY, el show de “IMPRO” sense guió ...ni partitura  on res està assajat  ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista. A cada funció  naixeran sobre l'escenari noves històries on  la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants  musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney  o  de l’època daurada , la Golden Age, entre d’altres.
#laculturaéssegura #tufaselcircolpossible

  • Les entrades adquirides amb el descompte de soci/a d'El Círcol, es demanarà el carnet a la porta.
  • Recorda que l'entrada es farà pel C/Sant Anastasi, 2 Badalona.
  • La mascareta serà obligatòria.
  • El bloqueig d'entrades és automàtic i les files estan separades per un metre entre elles.
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID :

    ***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.