Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular

Festes

  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular
  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular
  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Pati de l'Escola Can Parera

De dilluns 20 de setembre 2021, 11:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La canalla i les seves famílies podran divertir-se amb jocs reciclats que tenen forma de papallones, cocodrils o peixos...Alguns dels... Llegir més

La canalla i les seves famílies podran divertir-se amb jocs reciclats que tenen forma de papallones, cocodrils o peixos...

Alguns dels objectes que llencem s'han rebel-lat. No volen ser abandonats quan es fan massa vells o ja no serveixen. S'han escapat del seu trist destí i s'han convertit en jocs-animals. Del munt de ferralla a poc a poc en van sortint formes, colors, trossos de jocs i moltes preguntes. Quin animal serà? Com s'hi deu jugar? Serà difícil? T'imagines donant cireres a un cocodril? Has ajudat mai un elefant a regar flors amb la seva trompa? No t'has convertit mai en una abella perduda en un camp de flors?

Si tot això et sona estrany però et sembla divertit, és que ja tens el "mono" de L'Animalada a dins, i per treure-te'l només hi ha una solució.

Algun dels animals ja t'han picat l'ullet. Hi jugues?


Pati de l'escola Can Parera