Intana a Terrassa

Concerts, Música

  • Intana a Terrassa

Ciutat: Terrassa

Lloc: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De diumenge 14 de març 2021, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Diumenge 14 de març de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava INTANA Taquilla 12€ / Anticipada 10€ Després de la presentació del seu segon... Llegir més

Diumenge 14 de març de 2021 a les 20 h. Nova Jazz Cava

INTANA

Taquilla 12€ / Anticipada 10€

Després de la presentació del seu segon disc “A plan for us”, Intana ens apropa de nou a la seva pròpia foscor lluminosa. Amb paraules tendres i crues i amb un pop càlid i contagiós, de la vulnerabilitat es construeix un lloc idíl•lic, on la llum cada cop pesa més. Durant 2020 estrenaran alguns singles com "Per ningú", que és dolçor melancòlica, innocència conscient. Ens invita a tancar els ulls, a parar el temps i flotar, a protegir-nos en una mirada. I potser així, per un moment, poder creure que tot va bé.

Intana es van donar a conèixer amb un primer disc de pop acústic i íntim editat a finals de 2017. El seu segon àlbum va arribar després d'haver tocat a escenaris destacats com els del Vida Festival, el Primavera Sound, el Mercat de la Música Viva de Vic, l’Aphonica, el Minipop, el Tingladu o els Petits Camaleons i amb el tancament de gira al Petit Palau de la Música dins la programació de Músiques Sensibles.