Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ÍNTIMAMENT LLACH amb la veu de Neus Mar - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars - 4C23

Concerts

  • ÍNTIMAMENT LLACH amb la veu de Neus Mar - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars  - 4C23
  • ÍNTIMAMENT LLACH amb la veu de Neus Mar - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars  - 4C23
  • ÍNTIMAMENT LLACH amb la veu de Neus Mar - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars  - 4C23

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Pati del Castell Nou

Inici: divendres 14 de juliol 2023, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 14 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Us convidem a redescobrir un dels grans cantautors de parla catalana dels segle XX: Lluís Llach. Ho farem de la mà de la cantant Neus... Llegir més

Us convidem a redescobrir un dels grans cantautors de parla catalana dels segle XX: Lluís Llach. Ho farem de la mà de la cantant Neus Mar, de veu fresca, sensible i delicada però, quan cal, contundent, apassionada en les interpretacions, amb un coratge que és capaç d’encomanar a tot el públic. Amb la seva veu s’hi fon la poesia corporal de la Montse Canals, feta emoció, creació, força, interpretació i passió.

Cant i dansa creen una singular simbiosi que ens transmet la força i la tendresa que només trobem a les cançons de LLach.

Veus: Neus Mar / Dansa: Montse Canals,

Guitarra: Emilio Sánchez / Percussió: Enric CanadaCICLE 4C
Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou
Aquest juliol, per tercer any, omplirem el pati del Castell Nou d’un ambient íntim, glamurós, musical, festiu, alegre i molt, molt especial. Quatre concerts pensats específicament per l’espai, amb el públic en format bar concert (amb cadires i taules baixes) perquè la música es pugui acompanyar d’una copa per acabar d’arrodonir l’experiència.

A cada concert tindrem una cocktail van (una caravaneta de cocktails) que permetrà que el públic gaudeixi del concert amb una copa de luxe a les mans.

Les nits d'estiu ara son nits 4C! 

12€ només concert
18€ concert + copa