Finalitzat

Unió de Catalunya i Amèrica Llatina a través de la dansa - Petit Ballet de Barcelona i Perú Contemporáneo

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: - Casino l'Aliança Poblenou -

De 27-06-2021 18:00 a 27-06-2021 20:00

Categories: Dansa

Gran espectacle de dansa i música d'unió de dues cultures a través de la llegenda INCA, que es presenta per primera vegada a Sant... Llegir més

Gran espectacle de dansa i música d'unió de dues cultures a través de la llegenda INCA, que es presenta per primera vegada a Sant Martí, i que posa en escena 70 ballarins, descobrint-nos la riquesa i diversitat cultural d’integració amb una Catalunya plural.

La llegenda ens explica que WIRACOCHA, Déu principal dels Inques, envia al seu fill INTI (Sol) amb una missió a la Terra. "Tu ets el més estimat dels meus fills, el teu raonament commou profundament el meu cor i la meva ànima. No en va ets el meu predilecte i el més brillant dels éssers que he creat. Es compliran els teus desitjos i d’ara endavant et diràs 'el generós i incomparable'. Encamina’t a la terra desolada per dirigir als homes en la bondat, la feina, la bellesa i la convivència". I fent-li entrega d’una vara d’or li encomana: “Ves pel món i allà on s’enfonsi aquesta vara crea l’Imperi Inca, que serà un lloc de pau i de bona convivència”. 

Les inscripcions estan tancades.