Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Guillem Albà: Jaleiu

Culturals, Teatre

  • Guillem Albà: Jaleiu
  • Guillem Albà: Jaleiu
  • Guillem Albà: Jaleiu

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera

Inici: diumenge 23 de gener 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 de gen.
19:00 h
Finalitzat
JALEIU Guillem Albà & La Marabunta GUILLEM ALBÀ I ELS SIS MÚSICS DE LA MARABUNTA ENS CONVIDEN A UNA FESTA D’HUMOR, RITME, I DIVERSIÓ. GUILLEM... Llegir més

JALEIU

Guillem Albà & La Marabunta

GUILLEM ALBÀ I ELS SIS MÚSICS DE LA MARABUNTA ENS CONVIDEN A UNA FESTA D’HUMOR, RITME, I DIVERSIÓ.

GUILLEM ALBÀ, un dels millors pallassos del moment, omple els escenaris amb la gira de JALEIU. Un espectacle que fa esclatar de riure tothom i on ens mostra la seva particular manera de fer de la vida un joc.

Acompanyat pels sis excel·lents músics de LA MARABUNTA, GUILLEM ALBÀ ens porta el seu treball més provocador, optimista i divertit.

GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA presenten un show vitalista, ple d'humor, amb música en directe, i sobretot amb molt de JALEIU.

Riem tinguem l’edat que tinguem.

Riem per curar-nos.

Riem per demostrar que totes i tots som iguals.

Riem ben fort, per sentir-nos immortals.

Riem per demostrar que val la pena viure.

I compartim aquesta estona celebrant que ara som aquí.

Fem que avui sigui un dia especial. I demà. I demà passat.

No parem de fer planassus, perquè no hi ha cap altra opció que passar-ho bé i muntar un bon JALEIU.

Creació, Direcció i Interpretació: Guillem Albà Músics: Edgar Gómez, Àlvar Monfort, Albert Comaleras, Martí Soler, Luisma Villegas, Irene Garcés Direcció Musical: Albert Comaleras Composició Musical: Guillem Albà & La Marabunta Ajudant de direcció, i Regidoria: Sergio Martínez Vestuari: Nídia Tusal Moviment: Ariadna Peya Veu en off: Natza Farré Disseny Il·luminació: Ignasi Solé Direcció Tècnica i So: Ton Mentruit Construcció: Xavi Arbonès, L'Estaquirot Teatre Fotos oficials: David Ruano Vídeo promocional: Kiku Piñol Fotos i vídeos del procés de creació: Anna Tisora Ajudant de Producció: Berta García Direcció de Producció, i Management: Blai Rodríguez

GUILLEM ALBÀ rep el suport de l'ICEC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya  


Preus entrades: General: 13€ / Reduïda: 8€ / Menors de 16 anys: 5€

L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.