Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jaume Ibars

Familiar

  • Jaume Ibars

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Pati de la Biblioteca Sant Quirze

De divendres 9 d’octubre 2020, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 9 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
Aquest espectacle musical 100% pretén enganxar petits i grans des del primer moment. S’intercalen cançons amb danses per tal que l’espectacle... Llegir més

Aquest espectacle musical 100% pretén enganxar petits i grans des del primer moment. S’intercalen cançons amb danses per tal que l’espectacle no perdi dinamisme. La participació del públic i la interacció amb ell és el pilar fonamental d’aquesta proposta artística. La majoria dels temes interpretats pels Trastos Band són de collita pròpia i d’altres trets de la cultura musical popular. La banda “Trastos Band” aconsegueix molta energia en directe i un gran ventall de ritmes i estils que van de la Rumba catalana, passant pel folk, l’ska, una mica de reggae, swing i fins i tot rock and roll.

Entrada per la porta del pati de baix de la Biblioteca.

Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.