Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jo és Tu

Teatre

  • Jo és Tu

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Teatre Pare Casals

De dissabte 14 de gener 2023, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 14 de gen.
20:00 h
Finalitzat
Obra programada dins el cicle Memòries d’Exili de la Taula de Cultura. Encara hi haurà una altra proposta, manteniu-vos informats/informades!Jo... Llegir més

Obra programada dins el cicle Memòries d’Exili de la Taula de Cultura. Encara hi haurà una altra proposta, manteniu-vos informats/informades!

Jo és Tu és una obra de teatre documental participatiu que convida a transcendir identificacions personals per estimular l'empatia i la cooperació. El públic s'endinsa en la narrativa més confidencial de la performer, que desde l'Argentina va arribar com a refugiada a Dinamarca el 1980. L'escenificació i els relats en primera persona s'acompanyen de fragments de documentals de la televisió danesa dels anys 1980-81 sobre ella i la seva família. Aquests testimonis s'entreteixeixen amb els de persones encallades en campaments de refugiats grecs entre 2016-17, en espera del procés de sol·licitud d'asil europeu.

A partir de 12 anys


Premi s’illo a millor dramatúrgia, Mallorca
Declarada d'interès municipal pel Concejo Municipal de Rosario, Argentina


Creació i interpretació
Paulina Tovo
Co-direcció Paulina Tovo i Antonio Requena
Assessorament Candela Muschetto
Música Johnny Branchizio, Filastine
Imatges Annabel Roda, DR, Canal Encuentro, David Lohmueller
Entrevistades Ana María Lazarini, Mafalda Ana Corsi, Khamissa Hussein, Sherin Haydar, Abo Johnny
Edició de vídeo Paulina Tovo
Col·laboració Taula de Cultura, Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, Hadeel Alotaibi, Escosirak, Carmen Meinhof, Carlos Calvo

Producció Companyia Entera
Distribució Corredor Latinoamericano de Teatro


Un acercamiento poético a la horrenda experiencia de la expulsión y el exilio. Poético en el mejor sentido de la palabra: ahí donde la metáfora abre nuevos sentidos a la comprensión y la aprehensión del mundo.
Sonia Tessa, periodista de Página12, Argentina


Més informació a la web de l’artista
@paulinatovo_entera