Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari

Concerts

  • JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari
  • JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari
  • JO VULL UN VAPOR / Concert Solidari

Ciutat: Terrassa

Lloc: Passatge Ernest Lluch, 1

De diumenge 25 de setembre 2022, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 25 de set.
18:00 h
Finalitzat
Diuen que l’art, i en aquest cas la música, ens serveix per remenar la nostra part emocional. Un aspecte que ens és necessari com a... Llegir més

Diuen que l’art, i en aquest cas la música, ens serveix per remenar la nostra part emocional. Un aspecte que ens és necessari com a persones i que ens ajuda també a créixer com a societat. I un dels punts que mostra la maduresa d’una societat és mirar al nostre voltant i poder fer que la nostra activitat pugui ajudar a altres persones que ho necessiten.

I des de l’OCT48 creiem que la millor manera d’engegar una nova temporada musical és fer que la nostra música pugui servir per compartir-la amb les persones del públic alhora que tots plegats ens ajuntem per posar un granet de sorra a aspectes socials i persones que necessiten de la nostra solidaritat.

Us proposem de gaudir plegats d’un concert ple de partitures que són un veritable monument sonor i destinar tota recaptació d’aquest concert a una acció social concreta: "Jo vull un Vapor " de la fundació PRODIS