Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Joan Colomo (66 Butaques)

Concerts, Música

  • Joan Colomo (66 Butaques)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De divendres 17 de desembre 2021, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 17 de des.
21:10 h
Finalitzat
17 desembre 2021 Joan Colomo Disc trist (Bcore, 2021) Mesurar el talent és absurd, impossible, inclús ridícul; però ningú dubta que... Llegir més

17 desembre 2021

Joan Colomo

Disc trist

(Bcore, 2021)

Mesurar el talent és absurd, impossible, inclús ridícul; però ningú dubta que el talent existeix. Només cal fer una passejada per la trajectòria musical de Joan Colomo (Sant Celoni, 1979) per tenir una prova irrefutable. Un autor eclèctic però sempre reconeixible. I necessari. El seu estil fresc i juganer és una de les peces claus del puzzle que dóna vida i forma al panorama de la música independent made in Catalunya. Colomo ha format part de bandes de renom com 'The Unfinished Sympathy', 'Zeidun' o el súpergrup La Célula Durmiente. Des del 2009 i ja com artista en solitari, amb la presentació del nou Disc trist (2021) Colomo ha llançat set discos al mercat, sempre des del segell barceloní BCore i amb un resultat refrescant i inspirador. Més de dos dècades fent música amb un equilibri natural entre el sentit de l'humor i el sentit crític que ara podrem gaudir en directe i de ben a prop a La Cate.


DESCOMPTES:

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.


http://www.66butaques.cat/