Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Johana i el Sud de la Cia. Cicuta (FITKAM 2022)

Teatre

  • Johana i el Sud de la Cia. Cicuta (FITKAM 2022)
  • Johana i el Sud de la Cia. Cicuta (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Teatre de l'Agrupa

De diumenge 29 de maig 2022, 16:00 h a 16:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Johana i el Sud és un viatge digital i virtual cap a terres remotes i un aprenentatge de les conseqüències del canvi climàtic. La Johana... Llegir més

Johana i el Sud és un viatge digital i virtual cap a terres remotes i un aprenentatge de les conseqüències del canvi climàtic.

La Johana és una jove aventurera que, avorrida perquè ha arribat l’hivern i no pot sortir de casa, decideix seguir un estol d’ocells que migren cap al Sud. Ha llegit a un dels seus llibres d’aventures que aquest és un indret de naturalesa frondosa, amb boscos densos de vegetació, aigües cristal·lines i cels estrellats. Deu ser per això, pensa, que els ocells hi volen cada any quan arriba la temporada de fred.

Ara bé, aquest idil·li es troba molt més lluny del que la Johana es pugui imaginar. I és que per arribar fins a aquest paradís, abans haurà de creuar ciutats saturades de fum, mars plens de deixalles i prats secs de pluja: la contaminació fa temps que guanya terreny al Sud. Aquest és cada any més petit i més llunyà, proper a l’extinció, i ni els ocells hi poden aterrar.

Aconseguirà la Johana revertir els efectes del canvi climàtic perquè els ocells tinguin un lloc on passar l’hivern?


A partir de 6 anys

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.