Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jon Koldo al Club Elias de Cal Ninyo

Música

  • Jon Koldo al Club Elias de Cal Ninyo

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: CAL NINYO

De divendres 26 de febrer 2021, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 26 de febr.
20:00 h
Finalitzat
Després de 20 anys als escenaris i arran de terra. Després de telonejar a Anestèsia (EH), Enablers (Usa), Neila (EH), Gojira (Fra),... Llegir més

Després de 20 anys als escenaris i arran de terra. Després de telonejar a Anestèsia (EH), Enablers (Usa), Neila (EH), Gojira (Fra), Like Peter at Home (Mad), Jane (Ale), Ran Ran Ran (Cat) o Süma i unes quantes gravacions amb Neila (postmetal EH) i en solitari gràcies a l'ajuda de Xanpe (Pi.lt), Javi Letamendia (lEl nquilno comunista, we are standard) o Frank Rudow (Manta Ray, Süma, la Bien Querida...). Després d'alguns temes en recopilatoris a Barcelona o Memphis i un parell d'EPS en solitari com Jon Koldo L. Sales les noves cançons són una porta oberta a les emocions que un sempre guarda i que sortiran sota el nom de "Herida". Un disc en el qual els temes van des de la intensitat sense espais a moments que ens porten al sadcore, l'ambiental o al Seattle dels 90.

Aquest divendres de febrer després de tres anys component el deixarem respirar fora per primera vegada.