Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

JORDI MOLINA / MÚSICA D’ARREL CONTEMPORÀNIA

Concerts, Culturals, Música

  • JORDI MOLINA / MÚSICA D’ARREL CONTEMPORÀNIA
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 9 d’agost 2019, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 9 d’ag.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
DIVENDRES – 09/0822.00 h / Far de Calella / 8 €Retrat en GrocEl tenora i compositor català presenta el seu projecte més personal després... Llegir més

DIVENDRES – 09/08
22.00 h / Far de Calella / 8 €
Retrat en Groc

El tenora i compositor català presenta el seu projecte més personal després de més de tres dècades d’exitosa trajectòria professional. Pioner, inquiet, talentós i inconformista. Són alguns dels adjectius que han acompanyat el músic Jordi Molina (Blanes, 1962) al llarg de més de trenta anys de reconeguda carrera. Amb el projecte Matèria del temps (Discmedi 2016), va fer un pas endavant que considerava tan necessari artísticament com a nivell vital: articular una producció en què el so instrumental d'una tenora liderés un grup que interpretés música de nova creació amb una clara voluntat de penetració social. Amb ànim d'aprofundir en aquest treball de fons i donar-li continuïtat, arriba aquesta segona producció a septet amb el títol genèric de Retrat en groc.

**En cas de maltemps, el concert es realitzarà al teatre Sala Mozart de Calella