Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jorge de Rocha (66 Butaques)

Concerts, Música

  • Jorge de Rocha (66 Butaques)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De divendres 19 de març 2021, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 19 de març
20:30 h
Finalitzat
JORGE DA ROCHA Blau (Being Lost As Usual) Divendres 19 de març, 20:30h La Cate Un espectacle singular i seductor, protagonitzat per... Llegir més

JORGE DA ROCHA

Blau (Being Lost As Usual)

Divendres 19 de març, 20:30h

La Cate

Un espectacle singular i seductor, protagonitzat per l'apassionant expressivitat del músic portuguès

Jorge da Rocha, músic portuguès establert a Barcelona, presenta el seu tercer àlbum, BLAU - Being Lost As Usual. Després de girar per Europa, Àsia i a Sud-Amèrica amb els seus dos àlbums anteriors -ambdós gravats amb només la veu i el contrabaix - Jorge presenta un nou treball i espectacle en els quals incorpora d’altres instruments i influències que obren camí a noves textures i paisatges sonors, ampliant el seu univers expressiu, inquiet i emotiu. Marcada per les seves arrels portugueses, per la seva trajectòria jazzística i per la seva passió per la música moderna, per l'electrònica i per les cançons, la música de Jorge da Rocha ens porta en un viatge de descoberta musical i emocional i de reflexió sobre el món actual. En viu, és un espectacle singular i seductor, protagonitzat per l'apassionant expressivitat de la seva veu i el seu contrabaix, per l'elegància de la seva posada en escena i per l'encant de les seves cançons.

12€ /

10€ socis La Cate i compra anticipada fins a una setmana abans del concert.

Venda en línia a: www.66butaques.cat i a taquilla fins al mateix dia del concert

Intèrpret

Jorge da Rocha: Veu, Contrabaix, Guitarra, Loopstation